10% POPUSTA NA ONLINE NARUDŽBE

Salvatore Ferragamo F-80 Skeleton satovi u biokeramici

Salvatore Ferragamo predstavlja nove F-80 skeleton satove sa biokeramičkim kućištima

Salvatore Ferragamo, renomirani brend, je lansirao svoje najnovije modele satova, F-80 Skeleton, koji dolaze sa inovativnim biokeramičkim kućištima. U današnjoj trci za upotrebu novih materijala u industriji satova, biokeramika organskog porijekla je postala izuzetno popularna opcija, posebno zbog svoje niske težine, otpornosti, ekološke prihvatljivosti i mogućnosti izrade u raznim bojama. Ferragamo je odlučio da iskoristi prednosti biokeramike i predstavi svoj integrisani model F-80 Skeleton u atraktivnim biokeramičkim bojama. Ovi novi Ferragamo F-80 Skeleton modeli kombinuju futuristički dizajn sa sofisticiranom konstrukcijom i održivim pristupom, privlačeći pažnju kako ljubitelja satova, tako i šire publike.

Sa prečnikom od 41 mm, biokeramička kućišta ovih satova pružaju sportski i uravnotežen izgled na zglobu. Oba modela dele istu siluetu, sa oštrim uglom integrisanih ušica i širokim, zakošenim glatkim okvirom. Ova prepoznatljiva konstrukcija je obogaćena posebnim stilskim detaljima. Na bočnim stranama kućišta se nalazi rebrasti uzorak koji pruža vizualnu lakoću i ističe profil sata. Umesto tradicionalnih šrafova, koji su često prisutni na satovima sa kućištima od nerđajućeg čelika, Ferragamo je odabrao jedan veliki vijak smešten u centar svakog integrisanog sklopa papučica. Ionska prevlaka od ružičastog zlata dodaje kontrast i doprinosi estetskom dojmu satova. Salvatore Ferragamo je predstavio ova dva modela F-80 Skeleton u nekoliko boja. Prva opcija je Amaretto, koja kućištu daje mat srednje smeđu nijansu sa blagim ružičastim tonovima. Za one koji preferiraju tamniju varijantu, dostupna je tamnoplava opcija koja pruža bogatu mat mornarsku boju, savršeno se kombinujući sa zrnastom teksturom kućišta.

Oba nova modela Ferragamo F-80 Skeleton imaju isti kosturni raspored brojčanika. Svaki element ovog rasporeda je pažljivo promenjen u odnosu na prethodne verzije F-80 Skeleton modela. Brojčanik se ističe kompleksnom mrežom žbica, koja podseća na trkaći volan i dekonstruisane makaze. Na poziciji 6 sata, skriven je dvostruki amblem marke Gancini. Modeli sa kućištem Amaretto prikazuju ovaj kompleksan raspored kostura u istoj boji kao kućište, uz metalnu teksturu koja pruža dodatnu dimenziju na fotografijama. Mornarsko plavi model ima veći kontrast između ružičastog zlatnog hardvera brojčanika i skeletne površine brojčanika, čime se postiže veća čitljivost na fotografijama, iako izgubi deo monokromatskog sjaja svog brata.

Salvatore Ferragamo F-80 Skeleton satovi sa biokeramičkim kućištima predstavljaju spoj sofisticiranog dizajna, visokokvalitetne izrade i održivog pristupa. Ovi satovi su namenjeni ljubiteljima satova koji cene inovaciju i estetiku, dok istovremeno žele da podrže održive prakse u industriji. Sa svojim futurističkim izgledom i karakterističnim detaljima, Ferragamo F-80 Skeleton satovi u biokeramici definitivno će privući pažnju kako poznavalaca satova, tako i šire publike.