10% POPUSTA NA ONLINE NARUDŽBE

💛 20% POPUSTA NA sve!! 💛

dana
sati
minuta
sekundi

Općenito 

Kompanija ELD Company d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje stranice satoviinakit.ba. Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine. Usluge koje Vam pruža satoviinakit.ba internet trgovina ne uključuje troškove koje snosite koristeći računarsku opremu i usluge za pristup našim stranicama. ELD Company d.o.o. nije odgovorna za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

* Prillikom prikaza proizvoda, moguće su greške u: nazivima artikala, cijenama tehničkim opisima i fotografijama.

Načini plaćanja i dostava

U našim poslovnicama, te internet trgovini možete plaćati na sljedeće načine:
• kreditnom karticom
• debitnom karticom (3d secure)
• pouzećem (samo u internet trgovini)
• virmanom/internet bankarstvom
• gotovinsko plaćanje

Kreditna kartica

U smislu ovih Općih uvjeta, Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje ili plaća uslugu dostave proizvoda posredstvom internet stranice ELD Company d.o.o. Gajev trg 5, Sarajevo (u daljnjem tekstu ELD). Ako su u podacima o Kupcu upisani podaci o pravnoj osobi, tada se Kupcem smatra pravna osoba, a fizička osoba čiji su podaci uneseni smatra se ovlaštenom osobom Kupca. Kupcem se smatra osoba koja naručuje i plaća proizvod, a Primateljem se smatra osoba kojoj se proizvod isporučuje, a različita je od osobe Kupca.

Debitna kartica

Moguće je plaćati onim debitnim karticama koje je izdavatelj (banka) verificirala korištenjem 3D Secure autentikacije korisnika.

Plaćanje virmanom/internet bankarstvom

Ako nemate kreditnu karticu ili je ne želite koristiti, predlažemo da koristite ovaj oblik plaćanja. Nakon što odaberete ovaj način plaćanja, dobit ćete automatski e-mail s predračunom. U predračunu se nalaze svi podaci koje trebate za uplatu: broj računa na koji trebate uplatiti iznos o kojem je riječ te broj narudžbe. Koristeći internet bankarstvo svoje banke, navedeni iznos uplatite na račun.
U slučaju da ne koristite internet bankarstvo, isprintajte predračun i navedeni iznos uplatite na bilo kojem mjestu gdje i inače plaćate svoje račune: u banci, pošti.
Proizvodi su rezervirani tri radna dana po izdavanju predračuna. Molimo da svoju uplatu izvršite u tom roku. Za naknadne uplate istog predračuna ne možemo jamčiti raspoloživost artikala.
Naručene proizvode šaljemo po primljenoj uplati.

Pouzećem

Ovako naručene proizvode šaljemo odmah, a naručeno će vam naplatiti dostavljač prilikom uručenja pošiljke. Molimo pripazite da u trenutku dostave imate pripremljen tačan iznos otkupnine, jer vam dostavljač neće moći uvijek uzvratiti iznos kusura.

Mogućnosti plaćanja s karticama u web trgovini

Jednokratno:
• Visa
• MasterCard
• Maestro
• Kupovinu na rate (do 12 rata ) za korisnike Intesa Sanpaolo Bank platnih kartica (Visa, Mastercard, Maestro i American Express).
• Kupovina na rate (do 12 rata) za korisnike UniCredit Card platnih kartica (Visa Classic, MasterCard/Visa Revolving i Golden Visa).

Mogućnosti plaćanja s karticama u poslovnicama

Jednokratno:
• Karticom tekućeg računa – Maestro karticom
• Kreditnim karticama: American Express, Diners i Discover karticama te Visa i MasterCard karticama svih banaka
Do 12 rata:
• Maestro karticom,
• Diners kreditnom karticom
• Karticom American Express
• MasterCard kreditnom karticom
• Visa kreditnom karticom
Do 24 rate:
Za korisnike UniCredit Card platnih kartica (Visa Classic, MasterCard/Visa Revolving i Golden Visa).

Uslovi dostave i isporuke

Dostava

Besplatna dostava vrijedi za sve narudžbe iznad 150KM (Samo za teritorij Bosne I Hercegovine).
• Dostava robe se obavlja kurirskom službom In Time na području čitave BiH
• Dostava se vrši samo radnim danima od ponedjeljka do petka. Sva roba koja je naručena do 13 sati dostavlja se u roku od 1 do 2 radna dana na adresu naručioca (subote, nedjelje, praznici i praznici ne smatraju se radnim danima).

Prigovori i sugestije

Sukladno odredbi Zakona o zaštiti potrošača, obavještavamo Vas da nam eventualne prigovore možete uputiti na info@satovinakit.ba ili pisanim putem na adresu ELD Company d.o.o. Gajev trg 5, Sarajevo. Na upućeni prigovor dužni smo Vam odgovoriti najkasnije u roku od 15 dana od dana kada je isti zaprimljen.

Izjava o sigurnosti kod plaćanja

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije.
Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.

WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke upotrebom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

 

Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Uslovi povrata i reklamacije

Reklamacije proizvoda se priznaju uz predočeni fiskalni račun i ispravno popunjeni garancijski list kao dokazu kupovine. U slučaju reklamacije proizvoda informacije o načinu prijave kvara ili slanju ovlaštenom servisu informacije potražite na garantnom listu isporučenom uz proizvod.