10% POPUSTA NA ONLINE NARUDŽBE

💛 20% POPUSTA NA sve!! 💛

dana
sati
minuta
sekundi

Elegancija i kvalitet: Satovi Swiss Made

Švajcarski satovi su sinonim za besprijekornu kvalitetu, vrhunsku tehničku preciznost i naslijeđe inovacija. Kada pomislimo na satove Swiss Made, um neumitno kreće ka švajcarskim Alpama gdje se već vijekovima prenosi znanje i vještine majstora satovlja s generacije na generaciju.

Ali šta zapravo znači da je neki sat Swiss Made? Iako se može činiti jednostavnim – sat proizveden u Švajcarskoj, oznaka Swiss Made zapravo obuhvata stroge standarde koje je definisala švajcarska vlada, osiguravajući da se najmanje 60% proizvodnih troškova odnosi na švajcarske resurse. Osim toga, minimalno 60% komponenti mehanizma mora biti švajcarskog porijekla prema vrijednosti, dok se tehnički razvoj samog sata mora odvijati u Švajcarskoj.

U srcu ovog naslijeđa nalazi se Longines, smješten u St-Imieru, gdje se posvećeni dizajneri i urari neprestano trude stvarati satove koji istovremeno odražavaju eleganciju, tradiciju i vrhunske performanse.

Unatoč izazovima s kojima se švajcarska industrija satova suočavala kroz povijest, švajcarski proizvođači su izrasli još jači nego ikad. Razvijajući satove s naprednom tehnologijom i suvremenim dizajnom, švajcarska industrija satova stoji kao sinonim za vrhunski kvalitet i s ponosom nosi oznaku “Swiss Made” na svojim proizvodima. Ukoliko tražite elegantan, precizan i pouzdan sat, švajcarski satovi Swiss Made su pravi izbor za vas.

Ukratko, švajcarski satovi predstavljaju vrhunac kvaliteta, preciznosti i inovacija u svijetu proizvodnje satova. Oznaka “Satovi Swiss Made” nije samo simbolična, već označava poštovanje dugogodišnje tradicije švajcarske urarske vještine. Strogi propisi definiraju standarde koje satovi moraju ispuniti kako bi nosili ovu prestižnu oznaku, osiguravajući da barem 60% proizvodnih troškova i komponenti mehanizma budu švajcarskog porijekla. Unatoč izazovima, švajcarska industrija satova ostaje neprikosnovena, kontinuirano proizvodeći elegantne, precizne i pouzdane satove koji ostaju simbol vrhunske izrade.